Elämä yllättää

Ulkopuolisen hoidon tarve voi tulla yllättäen tai ikääntymisen mukana. Arjesta ei tarvitse yrittää selvitä yli omien voimavarojen.

Työmatka voi katketa kolariin, josta on seurauksena pitkällinen kuntoutusprosessi tai sairaalahoidon jälkeen tarvitaan apua paluussa omaan arkeen. Nord-Medi Oy:llä on kokemusta mm. halvauspotilaiden hoidosta ja eri sairauksia sairastavien niin pitkä- kuin lyhytaikaishoidosta. Kuntouttava työ ja ammattitaitoinen perushoito tukee ihmisen kuntoutumista takaisin mahdollisimman normaaliin arkeen. Kotihoiva auttaa sinua esimerkiksi perushoidossa, katetroinnissa, haavahoidossa, synnytyksen jälkeisissä ongelmissa ja lääkehoidossa.

Ikääntyminen tuo huolta pärjäämisestä niin ihmiselle itselleen kuin omaisille. Vuosien kuluttamat nivelet tekevät pukeutumisesta tai peseytymisestä haastavaa. Muisti tekee kepposia ja kauppakassien kantaminenkaan ei ole aina ihan helppoa. Kotihoiva tukee seniorin arkea ja auttaa kynnyskohdissa. Turvallinen lääkehoito ja tuki arkiaskareissa ovat turvallisen kotona asumisen edellytys. Nord-Medi Oy on työskennellyt etenkin muistisairaiden ja pitkäaikaissairaiden seniorien kanssa.


Ota yhteyttä ja kysy lisää:
0400 980 808
anne.nord@nord-medi.fi